VägFas från VägNu AB

Jag samtycker till att VägNu AB kommer att kunna kontakta mig efter demoperiodens (30 dagar) slut för att få min feedback om produkten VägFas.

Om du valt att kryssa i "Jag godkänner" så kommer VägNu AB att spara dina angivna kontaktuppgifter och kontakta dig för att få din feedback om produkten VägFas.

Uppgifterna sparas max ett år efter det att du skapat detta demokonto och kommer inte att delas med tredjepart. Läs mer i vår personuppgiftspolicy.

Testa VägFas!

Ange följande uppgifter för att komma igång och testa VägFas. Angiven e-post adress måste vara en verklig sådan, vi sänder inloggningsuppgifter till denna adress! Alla uppgifter är obligatoriska.

Alla funktioner är precis som i det köpta programmet och ditt demokonto lever i 30 dagar. Det kostar ingenting att skapa ett demokonto.

Demokontot har förifyllda uppgifter för att du snabbt skall kunna testa intressanta funktioner. Alla uppgifter går att ändra så du kan testa med just dina förutsättningar. Välkommen att kontakta oss via support@vagnu.se om du har några frågor.

Nu erbjuder vi möjligheten att testa VägFas med era fullständiga medlemsuppgifter, utan kostnad eller konstigheter. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång.